Bästa barnvagnen i budgetskiktet
BRIO Go
9.6
BRIO Go
1,795:-
Köp nu
Under 5,500:-
Bästa barnvagnen i mellanskiktet
Britax B-MOBILE
9.3
Britax B-MOBILE
1,999:-
Köp nu
Under 6,500:-
Visa alla barnvagnar

Tvillingvagn

Om man har två barn i småbarns ålder eller kanske till och med tvillingar så är ett bra och prisvärt alternativ att köpa en så kallad tvillingvagn. Denna vagn är byggd på så sätt att det får plats två barn i vagnen, som en vanlig enkel vagn gånger två.

Barnen brukar ligga vid sidan om varandra antingen med en liten skiljevägg eller helt öppet beroende på modell av tvillingvagn. Sätena för båda barnen är justerbara så att de kan sitta eller ligga i tvillingvagnen oberoende av det andra barnet. En tvillingvagn är såklart bredare än en vanlig singel barnvagn men fortfarande lika lätt att styra och manövrera för den som skjuter på. I och med att vagnen är bredare så betyder detta att det finns gott om plats för diverse saker och packning man bör ha med sig för barnen, ombyte av kläder, rena blöjor, barnmat eller packning för sig själv.

Genom att köpa en tvillingvagn kan man spara väldigt mycket pengar istället för att vara tvungen att investera i två barnvagnar vilket också är väldigt komplicerat att som ensam person kunna skjuta fram och styra enkelt på en långpromenad. En tvillingvagn väger lite mer men är fortfarande smidigare om man har 2 små barn. Om man behöver åka bort med bilen brukar man i de flesta fall lätt och smidigt kunna fälla ihop sin tvillingvagn och packa in den i bagaget på bilen.

Med en tvillingvagn har man väldigt bra översikt över sina små barn, det finns olika modeller där barnen antingen är riktade i färdriktning så de kan se allt som händer runt omkring dem, och så finns det tvillingvagnar där barnen är riktade mot påskjutaren så att man alltid kan se barnens ansikten, och om de är vakna eller sover. Hjulen fram på en tvillingvagn brukar vara svängbara vilket innebär att den är lätt att styra och det finns modeller som har broms ifall man går i nedförsbacke och inte har styrka att hålla emot själv. Beroende på vad man är ute efter så finns det alltid någon tvillingvagn att hitta som uppfyller ens personliga krav.

Barnvagnar

Barnvagnar används för att transportera små barn och är ett väldigt bra och smidigt hjälpmedel. Det finns många olika barnvagnar på marknaden och beroende på vilken åldersgrupp barnet befinner sig i finns det många olika varianter av barnvagnar som är just skräddarsydda för den målgruppen utifrån ålder.

Läs mer

Köpa barnvagn

Om man är ute efter att köpa barnvagn så finns det många bekväma alternativ att handla på. Antingen så kan man köpa barnvagn i butik eller med dagens säkerhet även på nätet. Det finns ett stort utbud av barnvagnar i dagens läge, sulkys, tvillingvagnar, spädbarnsvagnar och så vidare.

Läs mer