Bästa barnvagnen i budgetskiktet
BRIO Go
9.6
BRIO Go
1,795:-
Köp nu
Under 5,500:-
Bästa barnvagnen i mellanskiktet
Britax B-MOBILE
9.3
Britax B-MOBILE
1,999:-
Köp nu
Under 6,500:-
Visa alla barnvagnar

Emmaljunga barnvagnar

Emmaljungas barnvagnsfabrik har funnits sedan 1925 och är en svensk tillförlitlig tillverkare av kvalitets barnvagnar. Emmaljunga barnvagnar har ett väldigt starkt koncept om att sätta barnet i första hand när det gäller utveckling av barnvagnar och att alla diverse attiraljer och tillbehör som egentligen inte fyller något större funktion inte hör hemma på en barnvagn från Emmaljunga.

Några viktiga delar i Emmaljungas koncept är komfort för barnet, en lång hållbarhet och en stor funktionalitet. Även fast design och utseende är en viktig komponent när det ska designas och utvecklas nya vagnar är det barnet och barnets säkerhet som ska komma i första hand vilket är en standard på Emmaljunga barnvagnar.
Idag ser den ekonomiska marknaden väldigt annorlunda ut jämfört med 15-20 år tillbaka och många barnvagns tillverkare väljer att ha sina fabriker i Asien för en billigare produktionskostnad sam mindre omkostnader när det gäller personal.

Emmaljunga däremot har gått emot den trenden att lägga ut arbetet långt borta och är stolta över att kunna behålla den hantverkstraditionen vi har i Sverige inom Europa. Emmaljunga barnvagnar har därmed behållit kompetens, produktutveckling, samt kvalitets tester inom Europa. Emmaljunga barnvagnar är medvetna om miljön och en viktig del i arbetet är just konstruktion samt alla olika komponenter som skall finnas och sitta på korrekt plats i en ny barnvagn. En del av dessa delar sätts ihop automatiserat men vissa delar till exempel monteringen av korgar är genuint handarbete. Emmaljunga barnvagnsfabrik ligger i Emmaljunga.

Emmaljunga barnvagnar har satsat väldigt mycket på att kunna vara en miljövänlig fabrik. De har investerat för att minska utsläppen av CO2 och denna reducering har lett till att de minskat utsläppen med 400 ton på årsbasis. Andra investeringar som gjorts för att minska elen har lett till att de sparat 750,000 kWh per år i produktionsprocessen, vilket är en god energibesparing. Emmaljunga barnvagnar är inte bara en av de ledande barnvagnstillverkarna utan har även idag världens mest energieffektiva barnvagnsfabrik. Att investera i en barnvagn från Emmaljunga är att investera i framtidens miljö skulle man kunna säga. Ditt barns säkerhet går alltid i första hand hos Emmaljunga barnvagnar.

Barnvagnar

Barnvagnar används för att transportera små barn och är ett väldigt bra och smidigt hjälpmedel. Det finns många olika barnvagnar på marknaden och beroende på vilken åldersgrupp barnet befinner sig i finns det många olika varianter av barnvagnar som är just skräddarsydda för den målgruppen utifrån ålder.

Läs mer

Köpa barnvagn

Om man är ute efter att köpa barnvagn så finns det många bekväma alternativ att handla på. Antingen så kan man köpa barnvagn i butik eller med dagens säkerhet även på nätet. Det finns ett stort utbud av barnvagnar i dagens läge, sulkys, tvillingvagnar, spädbarnsvagnar och så vidare.

Läs mer