Bästa barnvagnen i budgetskiktet
BRIO Go
9.6
BRIO Go
1,795:-
Köp nu
Under 5,500:-
Bästa barnvagnen i mellanskiktet
Britax B-MOBILE
9.3
Britax B-MOBILE
1,999:-
Köp nu
Under 6,500:-
Visa alla barnvagnar

Crescent barnvagnar

Funderar man på att köpa något av god kvalité och säkerhet, då är Crescent barnvagnar ett utmärkt val. Crescent är ju ett märke som många förknippar med cyklar sedan lång tid tillbaka faktum är att de har funnits 120 år nu, och är fortfarande populära.

Detta betyder att de har stor erfarenhet under en mycket lång tid vilket bidrar till en stark kompetens när det gäller modellutveckling och design bland såväl cyklar som barnvagnar.

Eftersom klimat och väder är något som är väldigt starkt påverkande på en produkt så gäller det att det genomförs diverse tester och prövningar på barnvagnen för att det skall klara av tuffa förhållanden. Detta är något som Crescent barnvagnar är mån om och de har många olika forskare och testare i diverse institutioner som ser till att det är en hög kvalitet på det som sedan säljs i butikerna.

Crescent har till exempel samarbetat med ingenjörer från Kungliga Tekniska Högskolan. Alla Crescent barnvagnar är testade, utvecklade och designade i Sverige. Detta kan vara en stor trygghet då de uppfyller de europeiska säkerhetskraven. Det görs inte bara stickprov på enstaka barnvagnar, utan alla testas noggrant för att värna om barnets säkerhet.

När det kommer till utbud och sortiment så har Crescent barnvagnar mycket att välja på. Beroende på vad man är ute efter som man själv anser bäst passande till sin situation så kan man välja bland exempelvis, liggvagnar, kombivagnar, alla i olika modeller och design. Att köpa en barnvagn är faktiskt mer personligt än vad man kan tro, det är bara inte att köpa något som verkar bra, utan det ska matcha med ens smak kring design, funktionalitet och hur det helt enkelt känns att använda barnvagnen. Detta har Crescent barnvagnar lagt stor tyngd på då de anser att välja barnvagn är ett personligt val. Man ska kunna känna sig trygg med sitt val då man som förälder självklart önskar det bästa för sitt barn. Och genom att välja något så säkert och stabilt som en barnvagn från Crescent behöver man inte ångra sig utan kan känna sig trygg för många år framöver.

Barnvagnar

Barnvagnar används för att transportera små barn och är ett väldigt bra och smidigt hjälpmedel. Det finns många olika barnvagnar på marknaden och beroende på vilken åldersgrupp barnet befinner sig i finns det många olika varianter av barnvagnar som är just skräddarsydda för den målgruppen utifrån ålder.

Läs mer

Köpa barnvagn

Om man är ute efter att köpa barnvagn så finns det många bekväma alternativ att handla på. Antingen så kan man köpa barnvagn i butik eller med dagens säkerhet även på nätet. Det finns ett stort utbud av barnvagnar i dagens läge, sulkys, tvillingvagnar, spädbarnsvagnar och så vidare.

Läs mer