Bästa barnvagnen i budgetskiktet
BRIO Go
9.6
BRIO Go
1,795:-
Köp nu
Under 5,500:-
Bästa barnvagnen i mellanskiktet
Britax B-MOBILE
9.3
Britax B-MOBILE
1,999:-
Köp nu
Under 6,500:-
Visa alla barnvagnar

Brio barnvagnar

Är man ute efter en stabil och bra barnvagn av ett märke som är känt för kvalitet så är det Bio barnvagnar som är namnet du söker. Brio barnvagnar är anpassade efter dagens marknad med nya och innovativa barnvagnar som passar alla småbarn.

I och med att Brio har varit med under en längre tidsperiod har de haft möjligheten att följa utvecklingen kring barnvagnar och då särskilt när det gäller design och funktionalitet. Att köpa en barnvagn från Brio är det ingen som kommer tycka är särskilt konstigt då det är ett väletablerat namn.

Man kan köpa Brio barnvagnar såväl som i butik som på nätet och det finns många olika modeller och varianter att välja emellan. När det kommer till olika modeller av barnvagnar så har Brio många varianter och att väja mellan, just för att det skall passa ditt barn bäst för de önskemål du söker efter. Sitt- vagnar är något som är väldigt populärt när spädbarnsåldern är över, de är riktade framåt så barnet kan se allt som sker och händer runtomkring, de finns i många olika färger.

För de lite mindre barnen i spädbarnsåldern har Brio lättsamma och komfortabla liggvagnar som är säkra, och har en snygg ergonomisk design. Har man flera barn så är syskonvagn även kallad tvillingvagn ett smidigt alternativ från Brio barnvagnar. Man får lätt plats med två barn som kan sova eller utforska världen oberoende av varandra med stor plats och bekvämlighet.

Brio barnvagnar testar sina vagnar enligt europeiska barnvagnsstandarden EN 1888. De har sina egna testlaboratorier och gör även tuffare tester då de värnar om barns säkerhet, och vilken förälder gör inte det. Alla produkter från Brio barnvagnar är fria från kemikalier. Stabilitet vid konstruktion är något Brio lägger stor vikt på. Man ska kunna känna sig fri och bekväm och framförallt nöjd när man har köpt en barnvagn från Brio. I Brios katalog kan man se vilka barnvagnar som finns att köpa och varje år kommer det nya modeller som är utrustade för att passa till framtidens design och funktionalitet. Brio barnvagnar är ett säkert köp för alla.

Barnvagnar

Barnvagnar används för att transportera små barn och är ett väldigt bra och smidigt hjälpmedel. Det finns många olika barnvagnar på marknaden och beroende på vilken åldersgrupp barnet befinner sig i finns det många olika varianter av barnvagnar som är just skräddarsydda för den målgruppen utifrån ålder.

Läs mer

Köpa barnvagn

Om man är ute efter att köpa barnvagn så finns det många bekväma alternativ att handla på. Antingen så kan man köpa barnvagn i butik eller med dagens säkerhet även på nätet. Det finns ett stort utbud av barnvagnar i dagens läge, sulkys, tvillingvagnar, spädbarnsvagnar och så vidare.

Läs mer